• (0348) 743 300
  • Ijsseloord 28, 3448 VB Woerden
picture

Hulp nodig? Bel gratis

(0348) 743 300

Overzicht en rapportage

EasyOrder15 rapporteert en administreert alle gegevens die je met het programma verwerkt. Zo maakt het programma rapportages over bijvoorbeeld jou kosten op basis van de ingeboekte facturen.

Deze rapportages kun je bekijken in vorm van een lijst, staafdiagram of cirkeldiagram. Er zijn verschillende rapportages beschikbaar waaronder omzetrapportages, kostenrapportages per soort en verkocht aantal stuk per maand.

Wil je aan het eind van het kwartaal je gegevens overleggen met bijvoorbeeld je boekhouder of de belastingdienst dan kun je die benodigde gegevens met één druk op de knop verzamelen en exporteren. Doe nooit je belastingaangifte enkel op basis van gegevens uit EasyOrder15. Voor een correcte belastingaangifte zijn ook bankgegevens vereist.

Rapportages

In het EasyOrder15 administratieprogramma worden talloze gegevens verwerkt. Deze gegevens worden nauwkeurig voor jou gerapporteerd. Open een rapportage zoals bijvoorbeeld 'Rapportage Lijst' en klik met uw rechtermuisknop op de lijst om te bladeren door de verschillende overzichten.

Welke gegevens worden gerapporteerd?

Het EasyOrder15 administratieprogramma rapporteert alle gegevens die door jou worden ingevoerd. Maak je een factuur, dan word op basis van deze factuur een omzet berekend, voorraden aangepast en btw rapportages aangemaakt. De gegevens die je uiteindelijk overlegd met je boekhouder of de belastingdienst kunnen hier van afwijken. De rapportages dienen slechts als indicatie.