• (0348) 743 300
  • Ijsseloord 28, 3448 VB Woerden

Overzicht en rapportage

Wil je aan het eind van het kwartaal je gegevens overleggen met bijvoorbeeld je boekhouder of de belastingdienst dan kun je die benodigde gegevens met één druk op de knop verzamelen en exporteren.

Deze rapportages kun je bekijken in vorm van een lijst, staafdiagram of cirkeldiagram. Er zijn verschillende rapportages beschikbaar waaronder omzetrapportages, kostenrapportages, verkooprapportages en nog veel meer!

Rapportages

In het EasyOrder15 administratieprogramma worden talloze gegevens verwerkt. Deze gegevens worden nauwkeurig voor jou gerapporteerd. Open een rapportage zoals bijvoorbeeld 'Rapportage Lijst' en klik met uw rechtermuisknop op de lijst om te bladeren door de verschillende overzichten.

Welke gegevens worden gerapporteerd?

Het EasyOrder15 administratieprogramma rapporteert alle gegevens die door jou worden ingevoerd. Maak je een factuur, dan word op basis van deze factuur een omzet berekend, voorraden aangepast en btw rapportages aangemaakt. De gegevens die je uiteindelijk overlegd met je boekhouder of de belastingdienst kunnen hier van afwijken. De rapportages dienen slechts als indicatie.

picture


Delen met boekhouder via EasyViewer15

EasyViewer15 is een gratis tool om de communicatie tussen EasyOrder15 gebruikers en hun boekhouders te versterken. Lees verder..

Exporteren als..

Gegevens kunnen als CSV-bestand worden geëxporteerd. Een CSV-bestand is ingericht als excel-worksheet. Je kunt CSV-bestanden openen in Microsoft Excel.

Hulp nodig? Bel gratis

(0348) 743 300