• (0348) 743 300
  • Ijsseloord 28, 3448 VB Woerden
picture

Gebruiksvriendelijk administratieprogramma

Tijdens de ontwikkeling van het EasyOrder15 administratieprogramma was gebruiksvriendelijkheid een belangrijk speerpunt. Om te zorgen dat iedereen met het programma uit de voeten kan heeft ieder venster een standaard menu. In het menu vind je altijd minstens één van de volgende opties:

  • Selecteer een object Nieuw, met deze optie kun je nieuwe gegevens aanmaken voor het betreffende venter. Druk bijvoorbeeld in het adresboek op nieuw en je kunt direct een nieuw contact aanmaken.
  • Selecteer een object Bewerken, met deze optie kun je de geselecteerde gegevens direct bewerken. Druk bijvoorbeeld in het voorraadbeheer venster op bewerken en je kunt direct het geselecteerde product bewerken.
  • Selecteer een object Opslaan, met deze optie kun je de ingevoerde gegevens opslaan. Druk bijvoorbeeld na het noteren van de benodigde gegevens op opslaan en je gegevens worden verwerkt en opgeslagen.
  • Selecteer een object Verwijderen, met deze optie verwijder je de geselecteerde gegevens. Druk bijvoorbeeld na het selecteren van incorrecte gegevens op verwijderen en de gegevens worden zorgvuldig uit uw administratie verwijderd.

Ook is het aantal stappen wat je maakt tijdens het administreren van je gegevens geminimaliseerd. Hierdoor werk je snel en effectief en hoef je nooit lang te zoeken naar opties binnen het programma. Het EasyOrder15 administratieprogramma start ontzettend snel en werkt op vrijwel alle computers met een Windows 7 besturingssysteem of hoger.