• (0348) 743 300
  • Ijsseloord 28, 3448 VB Woerden
picture

Flexibel werken

Het EasyOrder15 administratieprogramma is zeer klein (slechts 8MB) en hoeft niet vooraf geïnstalleerd te worden. Dit maakt het mogelijk om zowel EasyOrder15 als je administratie op een verplaatsbaar medium zoals een USB-stick te plaatsen. Zo werk je eenvoudig thuis en op kantoor!

Daarnaast is het administratieprogramma van EasyOrder15 niet afhankelijk van internet. Je kunt dus ook zonder internet altijd bij je administratie. Wil je toch werken vanuit de cloud? Geen punt! Met EasyOrder15 koppel je eenvoudig je administratie aan een clouddienst zoals bijvoorbeeld dropbox.

Als je werkt in een team of vaak gebruik maakt van verschillende computers dan kun je de optie Flexwerken aanzetten. Je kan dan tegen een kleine vergoeding werken op alle computers met een Windows Besturingsysteem.

Foutmeldingen

Omdat het EasyOrder15 administratieprogramma niet vooraf geïnstalleerd hoeft te worden kan het zijn dat je internetbrowser of computer bij het eerste gebruik een foutmelding of securitymelding weergeeft. Lees verder..