• (0348) 743 300
  • Ijsseloord 28, 3448 VB Woerden
picture


Hulp nodig? Bel gratis

(0348) 743 300

Succesvol aan de slag

Alle links openen in een nieuw venster!

Stap 1
Registreer je gegevens en noteer je proeflicentie. Dit kun je doen op de download-pagina.

Wordt EasyOrder15 geblokkeerd door je browser of je firewall? Geen punt! Dit kan soms gebeuren. Op de pagina foutmeldingen lees je waarom dit gebeurd en hoe je het kunt oplossen!

Stap 2
Kopieer het programma naar je bureaublad en/of USB-stick en start het programma.
Browse naar een geschikte locatie voor je administratie.

Let op! Wanneer je wilt werken op verschillende computers browse je naar een USB-stick of cloudmap.

Accepteer de algemene voorwaarden, vul je proeflicentie (stap 1) in en druk op volgende stap.

Stap 3
Vul de ontbrekende gegevens aan in je administratie en registreer je werkplek.

Selecteer een object Internet: Het EasyOrder15 administratieprogramma checkt of er een verbinding gemaakt kan worden met de servers van EasyOrder15 Software. Deze verbinding word gebruikt om serviceberichten op te halen. Geen internetverbinding? Geen punt! Het EasyOrder15 administratieprogramma werkt ook probleemloos zonder internetverbinding.

Selecteer een object Administratie: Wanneer het statusvakje rood is dan ontbreken er gegevens in je administratie. Je kunt op het statusvakje klikken om deze gegevens aan te vullen.

Selecteer een object Werkplek: Om bepaalde gegevens te waarborgen is het van belang dat je alle computers waarop je werkt registreert. Wanneer het statusvakje rood is dan ontbreken er gegevens in je administratie. Je kunt op het statusvakje klikken om deze gegevens aan te vullen.

Selecteer een object Licentie: Wanneer het statusvakje rood is dan is je licentie verlopen. Je kunt op het statusvakje klikken om te zien hoelang je huidige licentie nog geldig is.

Selecteer een object Servicebericht: Je EasyOrder15 inbox, hierin ontvang je berichten van onze helpdesk of van gegevens ontvangen uit E-formulieren.

Selecteer een object Versie: Het EasyOrder15 administratieprogramma checkt of je de laatste versie van het programma gebruikt.
Let op! Het is belangrijk dat je altijd de laatste versie van het EasyOrder15 administratieprogramma gebruikt.